440 Kč
Zelené potraviny - když je jídlo naším lékem
Zelené potraviny - když je jídlo naším lékem
V této knize Zelené potraviny - když je jídlo naším lékem si můžete přečíst mnoho poutavých informacích nejen všeobecně o zelených potravinách, ale také o konkrétních druzích těchto zelených potravin.
Najdete zde informace o řase Chlorelle, Zeleném ječmeni, řase Spirulině a mnoho dalších.
Popis
Mladá pšenice - Mladý ječmen - Alfalfa - Spirulina - Chlorela - Mořské řasy - Zelenina
Zelené potraviny neboli výhonky z obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitamínů a minerálů, esenciální aminokyseliny, aktivní enzymy a další živiny v ideálních vzájemných poměrech. Díky tomu se vyznačují zcela unikátními účinky na lidské zdraví.
Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin: mladé pšenice, mladého ječmene, alfalfy, spiruliny, chlorely, mořských řas i vybraných druhů zeleniny. Dozvíte se v ní i to, jak zelené potraviny užívat při konkrétních zdravotních potížích, jak je pěstovat a zpracovávat, jak se vyznat v nabídce potravních doplňků a řadu dalších informací.
V naší nabídce naleznete Chlorellu, Mladý ječmen, Spirulinu a Vojtěšku - Alfalfa
- Velikost balení
- 113 stran - vazba brožovaná, autor: Maria Dallen,
- Značka
- Knihy
Zelené potraviny - když je jídlo naším lékem